Vidovita majka Filomena i otac Roman

30 godina iskustva u borbi protiv crne magije

TELEFON:

0628327647

         

         

TELEFON:

0649070710

         

Dostupni za Vas 24h, 7 dana u nedelji

Poznati širom Evrope

Od ranog detinjstva Filomeni su se dešavale čudne stvari koje niko nije mogao da objasni. Budila se u sred noći znojava sa ogrebotinama po telu, čak se ponekad iz nje čuo glas starijeg muškarca. Njeni roditelji Mira i Danilo pozvali su pokojnu vidovnjakinju moćnu Mariju i ona je utvrdila da se radi o crnoj magiji. Tokom izvođenja rituala čišćenja desilo se nešto jako čudno, Mariji nije trebalo ni trunka energije da očisti malu Filomenu koja je u tom trenutku imala samo 4 godine. Tada su shvatili da Filomena ima posebne sposobnosti koje nisu sa ovog sveta a vidovnjakinja Marija joj je predvidela dugovečan život posvećen pomaganju ljudima kojima treba ruka spasa! U svojoj dugoj biografiji ima stotine zadovoljnih klijenata koji se vraćaju da dovedu svoje prijatelje i porodicu. Oca Romana upoznala je na jednom od svojih mnogobrojnih hodočašća na Ostrogu i zbog lakšeg rada pozvala ga da joj pomogne. Otac Roman poseduje drevne veštine prizivanja mrtvih, gledanja u tarot karte kao i skidanja crne magije i uroka.

IZRADA MOĆNIH AMAJLIJA PROTIV CRNE MAGIJE I UROKA

Poništava kletve, eliminiše crnu magiju svojim jakim talismanima i molitvama vraća voljene osobe

Ponovo sa Vama na zahtev mnogobrojnih sto slavnih i velikih ličnosti što običnih ljudi. Majka Filomena i Otac Roman opet sa vama dostupni za vas 24h. Pomažu svima bez obzira na veroispovest i nacionalnost. Mnogi su obećavali a nisu mogli da Vam reše problem u celini tu su Majka Filomena i Otac Roman koji će sa 100 % uspeha rešiti svaki Vaš problem.
Gledate čitate i govorite sebi „NE meni nema pomoći“ grešite kliknite i pozovite ništa Vas nekošta jedan poziv sve rešava pozovite i uverite se.

Pozovite majku Filomenu i oca Romana oni će Vam sigurno pomoći bez obzira da li je u pitanju: posao, ljubav, finansije, budućnost Vaše porodice uklanjaju depresije vraćanje voljene osobe otklanjaju strahove vracanje mira u Vašu porodicu otklanjanje svih vrsta magija

Pomažu svima bez obzira na veroispovest i nacionalnost

Moguće zakazivanje termina

Imate blokade? Ništa novo 

Sada je pravo vreme da krenete napred, da učinite korake kako bi ste svoju želju realizirali. Rezultati stižu vrlo brzo ako nazovete odma

Pitate se da li Vas voli?

Vidovita majka Filomena i otac Roman će Vam reći Vašu sudbinu i proreći budućnost. Mnogima su pomogli pomoćiće i Vama. Vaše teške životne situacije mogu preokrenuti u Vašu korist i učiniti Vaš život lepšim i kvalitetnijim!

Ukoliko sumjate da je na Vas bačena kletva jer Vam se u poslednje vreme dešavaju čudne stvari ništa Vam neide za rukom ili se pitate zasto sam ovako nesrećan/nesrećna ? Zašto se ovaj zivot igra samnom? Kuda idem? Da li me voli? Hoće li mi se vratiti? Da li će i kada kriza stati? Majka Filomena i otac Roman Vam mogu dati odgovore na sva i ova i mnoga pitanja. Samo jedan razgovor sa majkom Filomenom i ocem Romanom će Vam pomoći da se osećate bolje i primetićete boljitak vratite veru u sebe i svoje bližnje. Oslobodite se patnje i dobićete još jaču volju i veru za životom bolju i lepšu budućnost uspešno pomažu sa problemima nesanice i potencije

Vidota majka Filomena i otac Roman su nadaleko poznati po uništavanju crne magije i danas važe za jedne od najvećih belih magova kojeg se i sami crni magovi plaše ljudi iz različitih delova sveta im se obraćaju za pomoć što oni rado i od srca čine.